Dashboard - Resultaat

Om inzicht te krijgen in hoeveel energie er verbruikt wordt per aansluiting per organisatie niveau, kan de functie ‘Resultaat’ gebruikt worden binnen het dashboard.

Stap 1

Selecteer via de zoekbalk linksboven in de niveaus die je wil analyseren. Weet dat elk geselecteerd niveau alle onderliggende niveaus ook meeneemt. Je hoeft dus niet elk niveau los te selecteren.

Stap 2

Ga via het navigatiescherm aan de linkerkant naar het tabblad Analyses en vervolgens naar de functie “Resultaat”. Laat ook hier de gegevens eerst laden. Standaard laat de applicatie je een vergelijk zien over de afgelopen maand vergeleken met de maand daarvoor.

Stap 3

Door het pijltje naar beneden te klikken, kan je een vergelijking maken van een andere periode. Vul de gewenste vergelijking in en selecteer “Gegevens ophalen”.
 - Bron meetdata kijkt naar de intervalwaarden of naar de maandwaarden.

- Type meters kijkt naar (of) alle Hoofdmeters, enkel de submeters of naar beide.

Stap 4

Lees de uitkomst af van de tabellen. Hieronder is de uitleg per uitkomst weergegeven.

Totaal per energiesoortHierbij zijn alle beschikbare verbruiken van alle (door jou gekozen) meters bij elkaar opgeteld worden procentueel het verschil uitgerekend tussen Periode 1 en Periode 2.

Top 5 stijgers en dalersEen handig overzicht dat je inzicht geeft in de grootste stijgers en dalers, per energiesoort van de door jou gekozen meters.

Verbruik per meter: Hier toont de applicatie alle verbruiken (ook 0 verbruik) van alle meters die je geselecteerd hebt. Binnen dit overzicht kan je zoeken, maar ook sorteren om snel overzichten te maken. Het gehele overzicht kan je vervolgens exporteren naar Excel.