Slimme meter maandstanden

De Slimme meter bevat behoorlijk veel data. Iedere slimme meter houd een archief bij vanaf het moment van installatie. Dit archief is “begrenst” op 13 maandstanden. Het systeem haalt iedere maand de nieuwe maandstanden op. De functionaliteit Slimme meter maandstanden werkt als volgt:

Stap 1

Zoek via de zoekbalk linksboven naar de desbetreffende meter, zoeken kan op adres of EAN-code. Klik op het object waaronder de meter valt. Ga met je muis op de meter staan. Selecteer vervolgens het icoon “bewerken” . Nu kom je in het meterformulier terecht.

Of zoek de meter op via “Aansluitingen” en vervolgens op “Meters”. Selecteer vervolgens het icoon “bewerken” . Nu kom je in het meterformulier terecht.

Stap 3
Rechts in het meterformulier, heb je de optie “Slimme meter maandstanden”. Klik deze optie open. Nu worden alle beschikbare maandstanden getoond.
Afbeelding met tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Stap 3
Om de standen naar verbruiken vertaald te zien, navigeer je naar de analyse voor de desbetreffende meter. Selecteer rechts bovenin bij de grafiek “Maandwaarden”. Nu worden de maandstanden getoond als verbruik per maand.