Export kleinste interval

De energiemonitor is gevuld met de meetgegevens die betrekking hebben tot een energieaansluiting. We kunnen ons goed voorstellen dat je deze meetgegevens wil exporteren. Hieronder zijn in het kort de te doorlopen stappen omschreven als je dit wil doen.

Stap 1

Zoek via de zoekbalk linksboven naar de desbetreffende meter, zoeken kan op adres of EAN-code. Klik vervolgens op het object waaronder de meter valt. Ga met de muis op de meter staan. Selecteer vervolgens het icoon “analyse”  .

Stap 2
Je ziet nu het verbruik, verspreid over diverse periodes. Als je in het tabblad "Jaar" blijft, zie je onderaan de pagina een tabel. Je kan exports maken via de exportknop, rechtsboven aan de tabel.
  1. Export: Je exporteert direct de waardes die zichtbaar zijn in de tabel. Deze export is op elke weergave beschikbaar en wijzigt mee zodra je het inzicht wijzigt van (bijvoorbeeld) jaar, naar dag.
  2. Export intervallen van dit jaar: Hiermee kun je een export maken van alle intervallen van het jaar waar je de analyse op hebt ingesteld. Dit type downloads is beschikbaar bij “Downloads” rechtsboven (onder de gebruiker).

Stap 3
De exports die bij de beschikbare downloads komen te staan worden los voor je gegenereerd. De status kolom laat je zien wat de status is van het genereren van de export. Zodra de status aangeeft: “Gereed voor download” zal het icoon “Downloaden”   groen worden en kan je het bestand downloaden.