Bestand toevoegen aan een object of meter

Aan ieder object en iedere meter kunnen bestanden “gehangen” worden. De applicatie biedt ruimte voor 20 bijlagen van ieder maximaal 5MB per stuk. De volgende extensies worden ondersteund:

JPG, PNG, GIF, BMP, PDF, DOC (Word), DOCX (Word >2007), XLS (Excel), XLSX (Excel >2007), PPT (Powerpoint), PPTX (Powerpoint >2007).

In het kort de te doorlopen stappen:

Stap 1

Zoek via de zoekbalk linksboven naar de meter of het object, zoeken kan op adres of EAN-code. Selecteer vervolgens de meter/ het object waaraan de bestanden toegevoegd moeten worden. Zoeken kan ook via “Meters” of "Objecten" links in het scherm. Ga met de muis op de meter/ het object staan. Selecteer vervolgens het icoon “bewerken” .

Stap 2
Navigeer naar beneden en selecteer “kies bestand”. Selecteer vervolgens het bestand dat je wilt uploaden.

Stap 3
Selecteer “Opslaan” helemaal onderaan het meterformulier.