Dagverbruik inzichtelijk maken

Het is mogelijk om het dagverbruik van een specifieke meter snel inzichtelijk te maken. Hieronder zijn in het kort de te doorlopen stappen omschreven.

Stap 1

Zoek via de zoekbalk linksboven naar de desbetreffende meter, zoeken kan op adres of EAN-code. Klik vervolgens op het object waaronder de meter valt. Ga met de muis op de meter staan. Selecteer vervolgens het icoon “analyse” .

Stap 2

Nu verschijnt het verbruik van het huidige jaar onderverdeeld in maanden. Vanaf hier kan je inzoomen naar een specifieke interval, dit kan door op één van de tabbladen bovenin te klikken. Door op het icoon “Kalender” Afbeelding met shoji, gebouw, illustratie

Automatisch gegenereerde beschrijving te klikken, kan je binnen de interval ook naar een specifieke periode gaan.

Stap 4

Als je het dagverbruik van een maand wil weten, moet je die maand selecteren en staat het dagverbruik in de tabel eronder. In de grafiek daarboven is de informatie schematische weergegeven. In de tabel onder de grafiek kan je via de knop “exporteren” alle beschikbare meetdata inzien en kan je de gegevens exporteren.