Basislast weergeven

De basislast geeft aan wat het minimale verbruik gedurende de dag is. De basislast is zichtbaar po dagniveau binnen de functie “Analyse” en is in de legenda onder de grafiek aan/uit te zetten.

De basislast aan/uit zetten doe je als volgt:

Stap 1

Zoek via de zoekbalk linksboven naar de desbetreffende meter, zoeken kan op adres of EAN-code. Klik vervolgens op het object waaronder de meter valt. Ga met de muis op de meter staan. Selecteer vervolgens het icoon “analyse” .

Stap 2

Navigeer naar de dag waarvan je de basislast wilt weten. Dit kan door bovenaan op het tabblad 'Dag' te klikken en vervolgens naar de dag te gaan waarvan je de basislast wil weten.

Stap 3

Standaard staat de basislast aan, zie legenda: “Basislast”. Selecteer of de-selecteer het vakje voor de “Basislast” om het zichtbaar te maken of uit te schakelen.

Onder de grafiek staat ook de dag-/ nacht ratio, zie deze handleiding voor meer uitleg over de dag-/ nacht ratio.