Openingstijden

Dankzij het invoeren van de openingstijden kan je binnen de analyse in één oogopslag zien of er onnodig verbruik plaatsvindt. De openingstijden zijn gekoppeld aan een object. Hieronder zijn in het kort de te doorlopen stappen omschreven om de openingstijden in te stellen in het systeem.

Stap 1

Zoek via de zoekbalk linksboven naar het object waar de openingstijden toegevoegd moeten worden. Zoeken kan op adres of EAN-code. Selecteer vervolgens het icoon “Object” Afbeelding met tekst, computer, toetsenbord

Automatisch gegenereerde beschrijvingwaaraan de openingstijden toegevoegd moeten worden.

Zoeken kan ook via “Aansluitingen” links in het scherm en vervolgens op “Objecten”. Klik daarna op het icoon “Bewerken”  om het objectenformulier te openen.

Stap 2
Navigeer naar beneden en klap (rechts) de functionaliteit “Openingstijden” open.

Stap 3
Geef per dag de openingstijden aan, bijvoorbeeld 08:30 tot 17:00 of vink “Gesloten” aan indien het object gesloten is. Sla de gegevens op onderaan de pagina.

Stap 4

Ga nu naar een meter die onder dit object valt en selecteer de analyse, en selecteer vervolgens een bepaalde dag.  De sluitingstijd heeft nu een “gewassen” uiterlijk zodat opvalt dat dan het object gesloten is.

Kom je er niet uit? Raadpleeg dan onze helpdesk Het vraagteken rechtsonder in je beeldscherm.